Mars Media Producties - Marsha Walraven

mediatraining

regie

productie

eindredactie/hoofdredactie

Werkgebied: producer

"Mijn ervaringen met Marsha Walraven als producer van interessant luistergenot zijn uitstekend. De opening van een academisch jaar is nu niet het item waarmee je miljoenen luisteraars boeit. Maar wel als Marsha het voorbereidt en uitwerkt in een half uur mooie radio vanuit een 'studenten-kelder' in Maastricht. Je kon de bierlucht zelfs door de radio horen".

-Jo Ritzen, oud-minister van Onderwijs-

 

Werkgebied: redactie/regie

“Wat ik prettig vond aan Marsha is dat ze zakelijke 'to the point' vragen stelde die mij op een prettige manier aan het denken  zetten. Met humor en vertrouwenwekkend. Mede daardoor ging ik ontspannen de uitzending in en liep het interview soepel. Een goede voorbereiding door iemand die weet waar ze mee bezig is! Ik heb het wel eens minder meegemaakt in medialand .....”

-Co Verdaas (PvdA), oud-staatssecretaris Economische Zaken-

Werkgebied: redactie/regie

“Marsha Walraven is een ervaren “senior” redacteur die op een degelijke manier haar werk doet. Daarnaast is het ook nog een goede regisseur die onder alle omstandigheden enorm kalm blijft. En dat is heel fijn voor een presentator. Marsha is een rots in de branding! Daarnaast is het ook nog een aardig mens, niet onbelangrijk”.

-Elles de Bruin, radio- en tv-presentator Omroep MAX-

Werkgebied: Mediatraining

"Marsha Walraven heeft een degelijke ervaring in medialand en kan daarmee de training met veel praktijkvoorbeelden staven. De rollenspellen zijn realistisch en geven een goed inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten. Op een respectvolle wijze gaat zij om met de cursist en de leerdoelen. Tot slot is zij breed georiënteerd en gemakkelijk toegankelijk waardoor er meteen een prettige werksfeer ontstaat. Kortom een aanrader"

-Annemiek Jetten, burgemeester gemeente Sluis-